energy construction

Service en onderhoud

Service en onderhoud

Pex Dakbedekkingen staat al meer dan 60 jaar garant voor optimale kwaliteit in dakbedekking en dakonderhoud.

Professioneel aangebrachte dakbedekking is van groot belang voor de instandhouding van uw woningen en gebouwen. Toch zal door onder andere weersinvloeden onderhoud noodzakelijk blijken. Met doordachte inspecties en goed gepland onderhoud zal de levensduur van daken en bedekkingen aanmerkelijk verlengd worden.

Pex Dakbedekkingen beschikt over een servicedienst die de reparaties, inspecties en onderhoud uitvoert voor onder andere hellende- en platte daken, dakgoten en zink- en koperwerk.

Zowel het platte alsook het hellende dak varen wel bij een jaarlijkse inspectie. Wanneer een dak regelmatig schoon wordt gemaakt en ge├»nspecteerd op kleine onvolkomenheden is de levensduur van uw dak beduidend langer. Onze dakinspecteurs kunnen overzichtelijke en deskundige rapportages voor u uitwerken tot meerjarenonderhoudsplanningen.

Voor een optimale kwaliteitsbewaking en behoud van daken bieden we tevens deskundige voorlichting aan onder andere woningcorporaties, gemeenten, zorg- en onderwijsinstellingen, en grotere vastgoedbeheerders. Service en onderhoud van Pex Dakbedekkingen is uw zekerheid!

Meer dan dakwerken

Naast onze ervaring in dakwerken zijn wij tevens specialist op het gebied van asbestsanering en zonne-energie